Materialer til download

 

Her kan du finde materialer og film til undervisningen, som du kan downloade gratis. I menuen til venstre kan du finde de forskellige typer af materialer.
 

Uge Sex materialer: Overblik over Uge Sex kampagnens mange materialer samt mulighed for download af temamaterialer fra 2010, 2011 samt 2012. 

 

Billedmaterialer: indeholder fotomateriale om ”Kroppens mangfoldighed”, piktogrammer af "Sex & Samfunds undervisningsmetoder” samt fotos af "køn og kønsroller”.

 

Personlige historier: er en samling af personlige historier om at være sig selv på forskellige måder. Der er bl.a. historier om at være transkønnet, at gå tidligt i puberteten, at være kæreste med flere og mange flere. Historierne er opdelt i forhold til relevans for målgruppe/klassetrin.
 

Film: er en samling af film med unge og kendte, der er udarbejdet af Sex & Samfund. Filmene findes ligeledes på Sex & Samfunds hjemmesider til børn og unge, men her har vi samlet dem til dig. Filmene er opdelt i forhold til relevans for målgruppe/klassetrin.